dinsdag 10 juli 2012

Dagje uit naar mijn quiltvriendin Adri Dekker


Vorige week donderdag 5 juli, ben ik naar Drenthe geweest om te kijken naar een nieuwe melkveehouderij. Mijn man ( agrarisch makelaar van beroep ) heeft een klant helpen verplaatsen van Twente naar Drenthe. Heel interressant zo'n stal, maar dat mijn vriendin daar nog geen 10 min. rijden vandaan woont is veel interressanter ! Dus om 10 uur zat ik daar al achter de koffie en had mijn eigen "trunk-show". De grote quilt 250 x 260 cm. voor Andrea ( mijn jongste dochter ) maar even tentoongesteld. Dit is 1 van mijn projecten die nog gequilt moeten worden, ik ben al wel begonnen hoor. De quilt bestaat uit 2 x een jelly-roll, die Adri en ik vorig jaar juni hebben gezien bij Marina 's Quiltcorner in Den Dolder. Mijn dochter vond hem op de foto zo mooi dat ik de stof daar besteld heb en ook meteen aan ben begonnen. De quilt bestaat uit 210 blokken. De donkere rand heeft ze zelf uitgekozen en hij staat er heel mooi bij.


 En s'middags je raad het al, op naar de Naaidoos in Nieuw-Buinen. Daar was een prachtige tentoonstelling te zien, van Ria de Vries - Schoenmaker "op de japanse tour". Heel erg mooi gemaakt, prachtige quilts.


Na een dag van heel veel inspanning is het heel goed ontspannen met deze heerlijke sorbet, dat hadden we wel verdiend.                  Deze rood / wit / blauwe stofjes kon ik niet 
                  laten liggen, leuk om van deze blokken een quilt 
                  te maken voor een heel goed doel : "Droomdekens".
                 Quiltgroeten van Jilly Kippers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten