Over mij

dinsdag 28 augustus 2012

Trunkshow van Super Goof


Op dinsdagmorgen 28 augustus 2012 zijn Janny, Mertha en ik naar Oldenzaal gegaan om de Trunkshow van  
Ingrid ook bekend als "Super Goof" bij te wonen. Ze vertelde op een hele leuke manier hoe ze met quilten is begonnen en dat ze er in het begin niet veel van wist, maar aldoende leerde ze. Ze verteld net zo leuk als ze op haar blog schrijft. Ik heb genoten van haar verhalen. Ook de quilts mochten we van dichtbij bewonderen.
Na het showen en er iets over vertellen mochten de quilts van hand tot hand gaan. Heel bijzonder, meestal mag je de tentoongestelde quilts niet eens aanraken. Morgen gaan Adri en ik een paar dagen er tussen uit, eerst een paar quiltwinkels in Friesland bezoeken, daarna logeren in een hotel in Leeuwarden en ook nog een dag fietsen op Ameland. Ik heb er heel veel zin in, tot over een paar dagen.
Quiltgroeten van Jilly Kippers.











maandag 20 augustus 2012

ZIG-ZAG Mozaik Tegels

Het is al weer een tijdje geleden dat ik een blog heb geplaatst, maar dat betekent niet, dat ik niets doe : extra werken in de bouwvak voor een collega dus iets minder tijd voor het quilten. Maar er is bijna weer een UFO
klaar, hij moet alleen nog doorgequilt worden, dat is een leuk werkje voor de 2 weken vakantie die ik nog tegoed heb. Op zaterdag 18 februari van dit jaar heb ik de workshop: "Zig-zag mozaik tegels" gedaan bij Lohuis-Tijhuis in Oldenzaal, de cursus werd gegeven door Renate Siderius. Heel erg leuk om te doen hoor.
Hij was alleen eventjes blijven liggen, je kent het wel, maar ik heb toch de ''draad weer opgepakt". Hier onder een foto reportage over het ontstaan van mijn "Olympische Quilt", er zit wel wat oranje in !
Quiltgroeten van Jilly