dinsdag 12 maart 2013

Lente Kriebels

Onze jongste dochter is afgelopen vrijdag 8 maart, 21 jaar geworden en de grote lente-quilt heeft ze eindelijk cadeau gekregen. Er moest nog wel een label op en dan is het soms niet zo makkelijk om een passende naam te bedenken, maar daar heb ik manlief voor. Hij kan zomaar leuke woordspellingen bedenken, ik wilde als naam : Lente - Quilt, maar hij noemde de quilt : "Lente-Kriebels" en die leuke naam is het geworden, hier onder zie je het label :


Op de volgende foto is de top net klaar en ligt hij bij mijn vriendin Adri over een heg om hem mooi op de foto te kunnen zetten.


Daarna kwam het doorquilten aan de beurt, wat een klus was dat, 210 blokken en de hele rand met een mooi patroon doorpitten.


Eind december 2012 was hij eindelijk af, 18 maanden mee bezig geweest, zie hier het resultaat bij mijn dochter en vriend op bed.


Tot zover mijn quilt-belevenissen, nu iets rustiger aan doen want ik heb een klein beetje last van een "tennis-arm"  oftewel een "Quilt-arm", eigenschuld, zere arm, maar de fysio weet er wel raad mee.
Ben nu een paar keer geweest en het gaat al iets beter, gelukkig maar.

Quiltgroeten van Jilly
1 opmerking:

  1. Mooi geworden hoor!!! Je dochter zal er wel heel blij mee zijn. Gr. Janny .

    BeantwoordenVerwijderen