donderdag 15 november 2012

Naam voor onze bee !!

Afgelopen woensdag 14 november 2012 hadden we weer onze maandelijkse bee, de vorige keer hebben we het idee voor een naam voor de bee, in de groep gegooid, met de vraag, of ze na wilden denken voor een leuke naam. Deze avond mochten ze anoniem de naam op een briefje schrijven en inleveren, maar er werd een beetje vals gespeeld, want 3 dames hadden dezelfde naam opgeschreven !! Na een kleine aanpassing is de naam geworden : 
 "De Quilting Wiebees" en "Wie" staat voor Wierden en "bees" staat voor leden van de Bee.
 Met algemene stemmen is dit de nieuwe naam geworden. 
We zijn er erg blij mee.
Er kwamen ook nog 2 nieuwe dames kijken op de bee, de ene dame deed al wel aan quilten de andere wil misschien nog beginnen. Iedereen die wat meer wil weten over het quilten is natuurlijk van harte welkom.
De volgende mooie werken werden weer geshowd, van echte quilts tot hele leuke pannenlappen.


Dit is de "Kimono Quilt" die Ans Meijer laat zien, zij en Joke Warringa hebben er allebei 1 gekregen tijdens de regiodag op 1 november 2012 in Vriezenveen. Op die dag namen de dames na 10 jaar afscheid als regiovertegenwoordigsters en werden ze opgevolgd door       Ans Lamers en Joke Jansen.Tot zover deze bee, graag zien we jullie op de bee in december, op woensdagavond 12 december 2012.
Quiltgroeten van Jilly


Geen opmerkingen:

Een reactie posten